Comenzi telefonice: 0730 570 583; 0730 570 383Politica de retur

Daca din varii motive doriti sa returnati un produs, puteti returna orice produs fara intrebari pe o perioada de 14 zile calendaristice. Produsul returnat trebuie sa fie intr-o stare buna, fara urme de folosinta sau deteriorari cauzate de uzura. Daca produsul ajunge la dumneavoastra deja deteriorat, va rugam sa ne trimiteti o fotografie impreuna cu cererea de retur.
Pentru a returna un produs, este necesar sa trimiteti coletul inapoi catre noi. Produsul va fi apoi verificat, daca prezinta urme de folosinta, deteriorari cauzate de uzura, lipsa de componente sau lipsa de ambalaj. Glamoria.ro isi rezerva dreptul de a REFUZA returul daca nu este in concordanta cu politica noastra de retur.
Glamoria.ro va achita costul curierului doar daca produsul primit este deteriorat sau coletul primit nu reflecta tipul de produs comandat. Pentru orice alt motiv, clientul va plati costul serviciului de returnare a coletului, in valoare de 30 de lei.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. 
Dreptul de returnare există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )
Returnarea banilor se face doar prin virament bancar
Cererea de retur se trimite pe adresa de mail contact@glamoria.ro. Trebuie sa contina copie de pe factura de achitizitie primita in colet, cont IBAN si titularul acestuia
Glamoria.ro se angajeaza sa proceseze viramentul returului in maxim 10 zile lucratoare de la primirea completa a cererii de retur.